Αρχική Σελίδα

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είμαστε διανομέας εξοπλισμών ομορφιάς GTO στην Ινδία, έχουμε συνεργαστεί με GTO για πολλά χρόνια, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τα προϊόντα και την υπηρεσία τους.

—— Κα Neelam Khurana

Είμαστε ευτυχείς να συνεργαστούμε με GTO, και θα χτίσουμε τη μακροχρόνια μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση με τους τα επόμενα χρόνια.

—— Kris Czurczak από την Πολωνία

Είμαι Online Chat Now
Γραμμή Παραγωγής
1 2
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
μεγάλο fami
Pedicels απότομα και 1 που ανθίζεται

μεγάλο fami

Είναι μεγάλη οικογένεια των ανθίζοντας δέντρων, θάμνοι, και subshrubs. Διακλαδίζεται συνήθως πολύ διακλαδισμένος με τους κυρτούς ανερχόμενος μίσχους.

Pedicels απότομα και 1 που ανθίζεται

συνήθως 1 bracts και 2 αντίθετα bracteoles, αλλά μερικές φορές bracts ή bracteoles, σπάνια και τα δύο απόντα. Calyx και corolla ακτινωτά συμμετρικά και κατώτερα.

 • Γραμμή Παραγωγής

   

  Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Το Photinia είναι αειθαλείς εγκαταστάσεις του γένους Photinia στην οικογένεια ericaceae. Είναι μεγάλη οικογένεια των ανθίζοντας δέντρων, θάμνοι, και subshrubs. Διακλαδίζεται συνήθως πολύ διακλαδισμένος με τους κυρτούς ανερχόμενος μίσχους. Branchlets λεπτό. Φύλλα συνήθως whorled σε 3-6 (3-4 στην περιοχή F.Z.), ή περιστασιακά σπειρωειδώς, πολύ μικρός, τα περιθώρια που ξεδιπλώνονται συνήθως, και συμβάλλοντα στην κεντρική γραμμή της χαμηλότερης πλευράς για να διαμορφώσει ένα αυλάκι. Επάνθιση που αποτελείται συνήθως από τις επικεφαλής συστάδες μέχρι 20 λουλουδιών στην άκρη των branchlets, αλλά μερικές φορές spikelike στο φύλλο axils των κλάδων η των οποίων φυτική αύξηση μπορεί να συνεχιστεί μετά από να ανθίσει. Το Pedicels απότομα και 1 άνθισαν, συνήθως 1 bracts και 2 αντίθετα bracteoles, αλλά μερικές φορές bracts ή bracteoles, σπάνια και τα δύο απόντα. Calyx και corolla ακτινωτά συμμετρικά και κατώτερα. Calyx λοβοί 4, ελεύθερος ή λιωμένος σε μια μεγάλη ή μικρή σειρά. Corolla globular σε σωληνοειδή, 4 λοβωτά, λοβοί συνήθως σημαντικά κοντύτεροι από το σωλήνα, στην περιοχή F.Z. παρά πολύ μικρό, πάντα λιγότερο από 1 εκατ. Το Stamens είναι συνήθως 8, σπάνια λιγότεροι (4-7) ή περισσότεροι (12) Ίνες ελεύθερες, στο χαμηλότερο δίσκο, συνήθως γονάτιος κάτωθι ανθήρας Προσάρτημα ανθήρων συχνά και dehiscent μέσω των πλευρικών πόρων. Ωοθήκη 4 (8), κεντρικός πλακούντας αξόνων. Ύφος 1, που πρήζεται λίγο πολύ στην κορυφή. Φρούτα μια κάψα dehiscent των χόνδρινων locularis που περιλαμβάνονται μέσα επίμονα calyx και το corolla. Αριθμός σπόρων ανά διαμέρισμα.

  Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 • OEM / ODM

  Έχουμε την ειδική ομάδα σχεδίου για να συναντήσουμε το σχέδιο cOem σας,

  Ακριβώς κοινοποιήστε σε με την ιδέα σας, θα κάνουμε το τρισδιάστατο σχέδιο για τον έλεγχό σας

  Η συμφωνία εμπιστευτικότητας θα προσφερθεί για να προστατεύσει το δικαίωμα αντιγράφων σας

  Λογική τιμή και πλήρεις γραμμές παραγωγής για να ικανοποιήσει την ανάγκη παραγωγής σας

  Αυστηρά QC η ομάδα σε βέβαιο όλα τα προϊόντα ανταποκρίνεται στα πρότυπα

  Μπορούμε αυστηρά να ακολουθήσουμε το αίτημα τεχνών πελατών.

  Χαιρετίστε την οποιαδήποτε συζήτησή σας για το cOem ή το ODM

 • Ε & Α

  Υπάρχουν 862 εγγενή είδη στον κόσμο, του οποίου 660 είναι εγγενή στη Νότια Αφρική και είναι γνωστά ως «βασίλισσα των ενδημικών ειδών της Νότιας Αφρικής». Η Heather είναι ένας αειθαλής θάμνος με την αργή αύξηση και τα στενά φύλλα. Τα περισσότερα είδη είναι μικροί θάμνοι με ένα ύψος 20-150 εκατ., αλλά μερικά είδη όπως η Erica Arborea και η Erica Scoparia μπορούν να φθάσουν σε ένα ύψος 6-7 μ.

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Micle Cleanmo

Τηλ.:: 1987546789

Φαξ: 86-13-888333-33

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)